Kolenaar Doetinchem

Zaagmolenpad 36
7008AJ Doetinchem
Nederland

Kolenaar Enschede

Cromhoffsbleekweg 1
7513ET Enschede
Nederland

Image
Mazda CX-3

Mazda CX-3 occasions bij Kolenaar

Scroll to content

De Mazda CX-3 is niet meer nieuw te bestellen. Maar gelukkig hebben we bij Kolenaar in Enschede en Doetinchem meerdere Mazda’s CX-3 als occasion op voorraad. Bekijk hieronder ons aanbod. 

 

Compacte buitenmaten

Mazda_Icon_Diamond_White

Strak design

Uiterst betrouwbaar

Degelijke wegligging

Mazda CX-3

Automaat 2.0 Sky-G 120 GT-M /Dealeronderhouden/Navi/ECC/Adaptive/HUD/Keyless/PDC V+A
  • achteropkomend verkeer waarschuwing
  • achteruitrij assistent
  • achteruitrijcamera
  • airco (automatisch)
  • audio installatie premium
  • Autonomous Emergency Braking
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 54.351 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
XK-968-B
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurSnowflake White Pearl
BrandstofBenzine
EnergielabelE
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

Het betreft hier een door ons nieuw geleverde en dealeronderhouden Mazda CX-3 automaat. De uitvoering betreft de meest complete GT-M uitvoering, zo beschikt de CX-3 over een zeer riante uitrusting op gebied van comfort, multimedia, gebruiksgemak en veiligheid. Van buiten is het voertuig uitgerust met 18 inch lichtmetalen velgen in Gun Metal wat, in combinatie met de kleur Snowflake White Pearl en chromen details, zorgt voor een luxe look. Van binnen treft u een luxe, zwart kunstlederen interieur met grijze accenten: de voorstoelen zijn verwarmd, het stuurwiel is verwarmd en multifunctioneel met bediening voor audio en de Mazda Radar Cruise Control (adaptive cruise), en voor het stuur bevindt zich een Active Driving Display (head-up) met de belangrijkste rij-informatie. Dankzij de electronic climate control is het interieur optimaal gekoeld of verwarmd. Met het 7 inch touchscreen beschikt u over navigatie, Bluetooth-connectie en DAB radio met het fantastische geluid van het Bose Premium Audio systeem.

Op gebied van gebruiksgemak en veiligheid beschikt het voertuig over Smart Keyless Entry wat instappen extra gemakkelijk maakt, adaptieve LED koplampen met dimmende LED verlichting bij naderend verkeer, parkeersensoren rondom met achteruitrijcamera wat krappere situaties overzichtelijker maakt, verkeersbordenherkenning, Driver Attention Alert, Smart City Brake Support Front & Rear, Lane Departure Warning, Rear Cross Traffic Alert en Blind Spot Monitoring.

Welkom bij Kolenaar Mazda
De Mazda dealer voor Twente en de Achterhoek. Met onze jarenlange (ruim 45 jaar Mazda dealer) ervaring, zijn wij het adres voor al uw vragen over Mazda. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar. In onze showroom in Enschede en Doetinchem treft u een ruime voorraad nieuwe en gebruikte Mazda's aan. 
Kies voor een occasion van Kolenaar! Al onze occasions vanaf € 4.500 bieden wij rijklaar aan met 12 maanden BOVAG garantie zonder meerprijs.
Kolenaar Autobedrijven, de Mazda-dealer voor Twente en omstreken! Bezoek onze website www.kolenaar.nl voor meer info.
Onze voorraad wordt door ons zo zorgvuldig mogelijk geadverteerd. Controleer bij aankoop altijd de zaken die voor u van belang zijn of zaken die uw beslissing kunnen beïnvloeden.

Opties
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
airco (automatisch)
audio installatie premium
Autonomous Emergency Braking
Bluetooth telefoonvoorbereiding
Brake Assist System
buitenspiegels elektrisch inklapbaar
buitenspiegels elektrisch verstelbaar
buitenspiegels verwarmbaar
cruise control adaptief
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Nap
Image
Rubberen mattenset

Accessoires CX-3

Heb je een tweedehands Mazda CX-3 gekocht, maar is deze nog net niet helemaal ‘af’? Geef ‘m een persoonlijke touch met onze accessoires. Voor de CX-3 zijn de mogelijkheden eindeloos. Denk aan een dakspoiler, zwarte spiegelkappen, een trekhaak, andere velgen, dorpelbeschermers, aluminium pedalen, dakdragers, een achteruitrijcamera en nog veel meer. 

Uitvoeringen CX-3

De Mazda CX-3 is geleverd in maar liefst twaalf verschillende uitvoeringen. In eerste instantie ging het om de uitvoeringen S, TS, TS+, GT-M en Sport Selected. Later kwamen daar nog de uitvoeringen Dynamic, GT-Luxury, Comfort, Sportive en Signature bij.  

Speciaal voor de zakelijke markt kwamen er ook twee uitvoeringen: de SkyLease+ en de SkyLease GT. De dieselversie is alleen geleverd als GT-M, SkyLease+, SkyLease GT en Dynamic.  

Overzicht uitvoeringen

  • S
  • TS
  • TS+
  • GT-M
  • Sport Selected
  • Dynamic
  • GT-Luxury
  • Comfort
  • Sportive
  • Signature
  • SkyLease+
  • SkyLease GT
Toon meer
Image
Mazda CX-3 Exterieur

Motoren CX-3

Op het gebied van motoren heeft Mazda het overzichtelijk gehouden. De Mazda CX-3 is er met een 2.0 Skyactiv-G (benzine) en met een 1.5 Skyactiv-D (diesel). De benzineversie heeft 121 of 150 pk. De diesel beschikt altijd over 115 pk.  

In het occasionaanbod komt de CX-3 met dieselmotor bijna niet voor. Ook de benzineversie met 150 pk en vierwielaandrijving is een zeldzaamheid. Deze CX-3 was alleen leverbaar in zeer luxe uitvoeringen. 

Het overgrote deel van de occasions beschikt dus over de Skyactiv-G benzinemotor met 121 pk en 206 Nm koppel. 

 

Automaat CX-3

De combinatie van dieselmotor en automaat is nooit geleverd in de Mazda CX-3. Op de benzineversies was de automatische transmissie wel leverbaar, op alle uitvoeringen behalve de S. Ongeveer 40% van de CX-3 occasions beschikt over een automaat. De overige 60% beschikt over een handgeschakelde versnellingsbak met zes versnellingen. 

Image

MAAK EEN PROEFRIT IN EEN MAZDA CX-3 OCCASIOn

Heb je de perfecte Mazda CX-3 gevonden? Maak dan een afspraak voor een proefrit. Gewoon even tussen ons occasionaanbod doorlopen? Kom gerust eens langs. Tot ziens bij Kolenaar in Enschede of Doetinchem. 

 

 

Image
2023_CIJ_CX-30_Sideshot20

Mazda CX-30 opvolger van de CX-3

De Mazda CX-3 is opgevolgd door de CX-30. De CX-30 combineert een efficiënte milde hybride aandrijflijn, met een uitmuntende rijbeleving. De CX-30 is leverbaar in verschillende uitvoeringen met een zeer complete standaarduitrusting en een prachtig afgewerkt interieur.  

Onze modellen

Waarom een Mazda CX-3 kopen bij Kolenaar?

Bij Kolenaar staan we voor:
Echt familiebedrijf
Ruim 45 jaar Mazda dealer
Persoonlijke service en heerlijke koffie

Proefrit aanvragen

Bedankt voor je interesse in de Mazda CX-3. Laat hieronder je gegevens achter voor het inplannen van een proefrit. We nemen binnen 24 uur contact met je op.

Aanhef