Kolenaar Doetinchem

Zaagmolenpad 36
7008AJ Doetinchem
Nederland

Kolenaar Enschede

Cromhoffsbleekweg 1
7513ET Enschede
Nederland

Zorgeloos (online) auto kopen

Als u zorgeloos wilt autorijden, is Kolenaar Mobiliteit uw enthousiaste betrokken partner in mobiliteit die net een stap verder gaat door persoonlijke aandacht en service op maat.
Kolenaar is de Mazda-dealer voor Twente en de Achterhoek, met een vestiging in Enschede en Doetinchem.
Onze voorraad wordt door ons zo zorgvuldig mogelijk geadverteerd. Controleer bij aankoop altijd de zaken die voor u van belang zijn of zaken die uw beslissing kunnen beïnvloeden.

Mazda MX-5

1.5 Sky-G 131 GT-M /Dealeronderhouden/Navi/ECC/Keyless/DAB/Leder
  • audio installatie premium
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • buitenspiegels elektrisch verstelbaar
  • buitenspiegels verwarmbaar
  • cruise control
  • DAB ontvanger
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 57.903 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
GBJ-53-D
CarrosserieCabriolet
Bouwjaar2018
KleurArctic White
BrandstofBenzine
EnergielabelF
TransmissieHandgeschakeld
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren2
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1496 CC
Omschrijving

Het betreft hier een dealeronderhouden Mazda MX-5 RF: zo beschikt deze MX-5 over een hardtop die niet inlevert op ruimbagage ten opzichte van de softtop, verder is het dak eenvoudig te bedienen met slechts één schakelaar die zijn werk doet in dertien seconden.
De uitvoering betreft de meest complete GT-M, zo beschikt de MX-5 over een zeer riante uitrusting op gebied van gebruiksgemak, comfort, multimedia en veiligheid. Van buiten is de MX-5 te herkennen aan zijn 16 inch lichtmetalen velgen in Bright Dark wat in combinatie met de kleur Arctic White zorgt voor een luxueuze en sportieve look. Binnenin treft u een luxueus zwart lederen interieur aan met verwarmde zetels, het stuurwiel is multifunctioneel met bediening voor audio en cruise control. Geen weer of zin aan een open dak? De MX-5 beschikt ook over climate control, automatische airconditioning die het interieur altijd optimaal koelt of verwarmd. Met het 7-inch touchscreen beschikt u over navigatie, Bluetooth-connectie en DAB radio met het fantastische geluid van het Bose premium-audiosysteem met negen speakers.

Op gebied van gebruiksgemak en veiligheid beschikt de MX-5 over Smart Keyless Entry wat instappen vergemakkelijkt, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, een licht- en regensensor, LED-koplampen met Adaptive High Beam Control voor optimaal zicht zonder naderend verkeer te hinderen, parkeersensoren aan de achterzijde, Lane Departure Warning, Rear Cross Traffic Alert en Blind Spot Monitoring.

Welkom bij Kolenaar Mazda
De Mazda dealer voor Twente en de Achterhoek. Met onze jarenlange (ruim 45 jaar Mazda dealer) ervaring, zijn wij het adres voor al uw vragen over Mazda. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar. In onze showroom in Enschede en Doetinchem treft u een ruime voorraad nieuwe en gebruikte Mazda's aan. 
Kies voor een occasion van Kolenaar! Al onze occasions vanaf € 4.500 bieden wij rijklaar aan met 12 maanden BOVAG garantie zonder meerprijs.
Kolenaar Autobedrijven, de Mazda-dealer voor Twente en omstreken! Bezoek onze website www.kolenaar.nl voor meer info.
Onze voorraad wordt door ons zo zorgvuldig mogelijk geadverteerd. Controleer bij aankoop altijd de zaken die voor u van belang zijn of zaken die uw beslissing kunnen beïnvloeden.

Opties
audio installatie premium
Bluetooth telefoonvoorbereiding
buitenspiegels elektrisch verstelbaar
buitenspiegels verwarmbaar
cruise control
DAB ontvanger
dimlichten automatisch
electronic climate controle
grootlichtassistent
keyless entry
lederen bekleding
LED koplampen
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Bovag