Kolenaar Doetinchem

Zaagmolenpad 36
7008AJ Doetinchem
Nederland

Kolenaar Enschede

Cromhoffsbleekweg 1
7513ET Enschede
Nederland

Zorgeloos (online) auto kopen

Als u zorgeloos wilt autorijden, is Kolenaar Mobiliteit uw enthousiaste betrokken partner in mobiliteit die net een stap verder gaat door persoonlijke aandacht en service op maat.
Kolenaar is de Mazda-dealer voor Twente en de Achterhoek, met een vestiging in Enschede en Doetinchem.
Onze voorraad wordt door ons zo zorgvuldig mogelijk geadverteerd. Controleer bij aankoop altijd de zaken die voor u van belang zijn of zaken die uw beslissing kunnen beïnvloeden.

Mazda MX-5

1.5 Sky-G 132 GT-M /1e eigenaar/Dealeronderhouden/Navi/ECC/Nappa/Keyless/PDC achter
  • achteruitrij assistent
  • achteruitrijcamera
  • airco (automatisch)
  • audio installatie premium
  • Autonomous Emergency Braking
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 55.423 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
G-423-FR
CarrosserieCabriolet
Bouwjaar2019
KleurMachine Gray
BrandstofBenzine
EnergielabelF
TransmissieHandgeschakeld
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren2
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1496 CC
Omschrijving

Sportiviteit in een luxe jasje, dat is waar deze Mazda MX-5 voor staat. Door Kolenaar nieuw geleverd en dealeronderhouden, van de eerste eigenaar. De uitvoering betreft de meest complete GT-M uitvoering, zo beschikt de MX-5 over een zee riante uitrusting. Van buiten is de MX-5 te herkennen aan zijn 16 inch lichtmetalen velgen in Bright Dark, de rolbeugel in pianozwart en de buitenspiegels in de exterieurkleur Machine Gray, dit te samen zorgt voor een zeer luxe look. Die luxe look wordt voortgezet in het interieur waar u het optionele, hoogwaardige nappa lederen interieur aantreft in Chroma Brown, verder zijn de zetels ook verwarmd. Het stuur is multifunctioneel met bediening voor audio en cruise control. Het interieur is altijd optimaal gekoeld of verwarmd dankzij de climate control. Met het 7-inch touchscreen beschikt u over navigatie, Bluetooth-connectie en DAB radio met het fantastische geluid van het Bose premium-audiosysteem met negen speakers.

Op gebied van gebruiksgemak en veiligheid beschikt de MX-5 over Smart Keyless Entry wat instappen vergemakkelijkt, een achteruitrijcamera met parkeersensoren aan de achterzijde, LED-koplampen met Adaptive High Beam Control voor optimaal zicht zonder naderend verkeer te hinderen, Traffic Sign Recognition, Smart City Brake Suppport Front & Rear, Lane Departure Warning, Driver Attention Alert, Rear Cross Traffic Alert en Blind Spot Monitoring.

Welkom bij Kolenaar Mazda
De Mazda dealer voor Twente en de Achterhoek. Met onze jarenlange (ruim 45 jaar Mazda dealer) ervaring, zijn wij het adres voor al uw vragen over Mazda. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar. In onze showroom in Enschede en Doetinchem treft u een ruime voorraad nieuwe en gebruikte Mazda's aan. 
Kies voor een occasion van Kolenaar! Al onze occasions vanaf € 4.500 bieden wij rijklaar aan met 12 maanden BOVAG garantie zonder meerprijs.
Kolenaar Autobedrijven, de Mazda-dealer voor Twente en omstreken! Bezoek onze website www.kolenaar.nl voor meer info.
Onze voorraad wordt door ons zo zorgvuldig mogelijk geadverteerd. Controleer bij aankoop altijd de zaken die voor u van belang zijn of zaken die uw beslissing kunnen beïnvloeden.

Opties
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
airco (automatisch)
audio installatie premium
Autonomous Emergency Braking
Bluetooth telefoonvoorbereiding
bots waarschuwing systeem
Brake Assist System
buitenspiegels elektrisch verstelbaar
buitenspiegels verwarmbaar
DAB ontvanger
dimlichten automatisch
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap